دیجی تورینگ
مرجع آموزش و اخبار فناوری اطلاعات

راهنمای تنظیمات اینستاگرام برای عدم نمایش تصاویر تگ شده در Photos of you

عدم نمایش تصاویر تگ شده در Photos of you

عدم نمایش تصاویر تگ شده در Photos of you

تگ کردن در اینستاگرام قابلیتی مفید است که کمک می کند کاربران بتوانند در مورد تصاویر و یا فایل ویدیویی که آپلود می کنند اطلاعاتی در مورد افراد مرتبط با آن در اختیار دیگران قرار دهند. مثلا فرض کنید، دوست شما یک عکس دسته جمعی از شما و دیگر دوستانتان که حداقل ۲۵ نفر هستید آپلود می کند. تصور کنید بخواهد در تک تک این تصاویر توضیح دهد که کدام یک از این عکس ها متعلق به چه کسی است و آدرس صفحه او را وارد کند. قطعا این کار زمان بر است اما به کمک قابلیت تگ کردن می توان این مشکل را به راحتی حل کرد.

حالا وقتی که فردی شما را تگ می کند، عکس مورد نظر یا کلیپ تصویری که آپ کرده در بخش Photos of you در صفحه شما نمایش خواهد داد. شما می توانید روی این تصاویر کنترلی ابتدایی داشته باشید. مثلا می توانید به طور دستی این تصاویر را حذف کنید اما راه عاقلانه تر این است که کاری کنید که هر کس که شما را تگ کرد، عکس یا فیلم مورد نظر در بخش Photos of you اینستاگرام شما نمایش داده نشود. ما امروز به شما روش انجام این تنظیمات را یاد خواهیم داد.

برای شروع ابتدا لازم است که از بروز بودن اینستاگرام خود مطلع شوید.

برای این منظور به یکی از مارکت ها نظیر بازار بروید. اینستاگرام را سرچ کنید. در صفحه نمایشی در مارکت، اگر گزینه بروزرسانی مشاهده کردید، فوردا آن را لمس کرده تا جدیدترین نسخه اینستاگرام را داشته باشید.

بعد از بروز رسانی وارد اکانت خود شوید که البته معمولا به طور اتوماتیک وارد خواهید شد.

به عکس زیر و موقعیت فلش نگاه کنید. لازم است که برای ورود، به بخش تنظیمات این آیکون سه نقطه ای را لمس کنید.

با فشردن این گزینه، زیر مجموعه تنظیمات برای شما نمایش داده خواهد شد. از میان بخش های مختلف به دنبال بخش account باشید و در آن جا گزینه Photos of you را انتخاب کنید.

زمانی که روی گزینه Photos of you لمس کنید می توانید زیر مجموعه آن را به صورت زیر مشاهده کنید.

در این بخش به شما نشان داده شده که می توانید تصاویری که شما در آن تگ می شوید، را به صورت اتوماتیک، و یا به صورت دستی به بخش Photos of you پیج تان بیفزایید. برای اینکه جلوی نمایش اتوماتیک را بگیرید، گزینه دوم مطابق آن چه دور آن کادر کشیده ایم را انتخاب کنید.

بدین صورت حالا هر وقت کسی شما را تگ کند، آنچه که شما برای آن تگ شده اید در بخش فوتو نمایش داده نمی شود. این کار کمک بزرگی به شما می کند تا از نمایش محتوای کنترل نشده، جلوگیری کنید.

به نظر شما این قابلیت چقدر مفید است؟ دیدگاه ها و تجربیات  خود از کار کردن با اینستاگرام را با ما در میان بگذارید و این مطلب را روی فیس بوک و توییتر نشر دهید.